A la biblioteca de l’escola ens estem preparant per las vacances de Setmana Santa i ja posats a fer, també comencem a preparar les de l’estiu.

    Preparats per fer les maletes?

Als nostres prestatges tenim una gran varietat de destinacions per a tots els gustos, des de llocs ben llunyans i cultures desconegudes, fins a indrets interessants a prop de casa nostra per aquells que pensen, que no cal sortir de Barcelona per trobar indrets destacables, especials i bonics.

    I si voleu marxar el més lluny possible, però sense moure’s de casa, teniu a la vostra disposició una gran varietat de llibres que només obrir la tapa, és garantia de fer servir el transport millor de tots: la imaginació!

maleta viatge

Llegim per divertir-nos, per viatjar a mons fantàstics, per conèixer personatges extraordinaris o per somiar.

El 6 i 7 d'abril, de 11 a 19.30h Hi ha un llibre per a cada infant. Aneu a descobrir-los.

mon llibre

Aquest any l’intrèpid reporter TINTIN i el seu inseparable gos Milú fan 90 anys.

La primera aventura de Tintín escrita i dibuixada per Hergé fou Tintín al país dels soviets, un àlbum datat dels anys 1929 - 1930, en blanc i negre

Les aventures de Tintín,  constituïda per un total de 24 àlbums,  és una sèrie d'historietes en còmic creada pel dibuixant i autor belga Georges Remi, conegut pel pseudònim d'Hergé.

Va ser una de les sèries de còmic europea més influent del segle XX .

Es caracteritza per un estil gràfic i narratiu anomenat "línia clara”. La línia clara es defineix per una delimitació amb una traç negre depurat i regular dels personatges. Els escenaris solen ser tractats de forma realista mentre el dibuix del personatges està fet amb trets caricaturescos.

IMG 20190115 103323

A la biblioteca disposem d’alguns exemplars GAUDEIX LLEGINT-LOS

 

IMG 20190115 103646

Els nens i nenes de P3 a la biblioteca durant el racó del conte.


IMG 4679