Fa dues setmanes vam anar de colònies al Solsonès. Abans d’anar a l’hotel vam anar a fer caiac primer ens van ensenyar a remar, quan el monitor veia que ho fèiem força bé , vam començar a dirigir-nos al llac, va ser una experiència inoblidable. Després vam anar a fer el descobriment del riu Cardener. Quan la monitora ens va ensenyar força sobre la ribera del riu, vam jugar a un joc que es deia llops i cérvols, va ser un joc molt divertit. Un cop a l‘hotel ens vam instal·lar a les habitacions, ens vam presentar els monitors i com funcionaven les normes de l’hotel. En acabar el sopar vam fer un joc de nit que es tractava de policies i contrabandistes.

El segon dia vam anar a fer un  joc d'aventura que consistia en tirar-se  amb tirolines. Per la tarda vam fer tubbies , l’atracció consistia en tirar-se per un tobogan i fer després escalada. El monitor dels tubbies podríem dir que no era molt amable. A la nit vam fer discoteca i ens ho vam passar súper bé.  

El dia següent ja era el dia de marxar,  per acabar aquestes colònies tan divertides vam anar a fer ràfting. En acabar vam anar a dinar i després... cap a casa!

Alumnes de cinquè

 

1