IMG 1112

A cicle superior hem començat uns tallers  sobre prevenció i intervenció davant la violència masclista organitzat pel Departament d'Ensenyament.

Al llarg de quatre sessions  tractarem temes com la construcció social del gènere i parlarem de feminisme, de com es construeix el gènere, dels estereotips i dels rols de gènere presents a la nostra societat, reflexionant sobre les seves limitacions i oferint models alternatius. Per últim, es treballaran les relacions afectives i sexuals saludables i aprendrem a identificar i expressar situacions sexistes desagradables.

En aquesta primera sessió hem parlat sobre el paper de la dona al llarg del temps i hem reflexionat sobre la situació actual. Hem conegut també a grans dones catalanes que van posar el seu granet de sorra per la lluita per la igualtat: Frederica Montseny, la primera dona ministra d'Espanya; l'escriptora Montserrat Roig; la pedagoga Caterina Albert i Paradís; i per últim, l'escriptora i dramaturga, Maria Aurelia Campany.

La propera sessió la dedicarem a parlar sobre temes de gènere.

Aquesta formació també inclou tallers per a les famílies, que es realitzaran els dimarts 3 i 10 de desembre de 16.45 a 18.45h.