Imprimeix

vega

Dibuix fet per Vega 5è

L'escola Arc Iris, com a escola verda i sostenible, participem en la campanya Emergència Climàtica, de sensibilització en el consum responsable d'energia i agua. 

Al llarg del curs hem estat treballant en vàries temàtiques relacionades amb el medi ambient. Així, a cinquè, vam estar treballant la carta a català i vam fer algunes recomanacions a les nostres famílies per a estalviar energia, també vam visitar, junt els nens i nenes de sisè, les cabines de control atmosfèric de la Vall d'Hebron on vam saber quins són els diferents tipus de contaminants i les seves característiques així com les principals fonts d'orige (vehicles, pols, fàbriques, partícules de rodes) i vam poder observar els principals aparells de mesura de contaminants de l'aire.

Aquest trimestre hem estat parlant del canvi climàtic, ja que havíem d'explicar a Gurb, un extraterrestre d'un planeta llunyà, què estava passant a la terra.

Per un altra banda, aquest dies hem estat treballant força a l'hora de català per tal d'enllestir el pregó de Carnestoltes que aquest any  té com a lema Cuidem el planeta. Estem molt emocionats i emocionades també amb la creació del ninot de Carnestoltes.

Esteu atents i atentes a futures accions.

Entre tots i totes podem fer del nostre planeta un millor lloc per viure!.