Imprimeix

 

 

 

 

lazo negro vector   25  

 

El dia 4 de maig del 2006 la Maria Antònia Esteve es va jubilar a l’escola Arc Iris. Va ser un acte emotiu, familiar i entranyable. Amb emoció de tots plegats vàrem posar de relleu la seva personalitat, la relació amb els nens i les nenes de l'escola i la relació amb la comunitat educativa. Var ser una mestra que sentia una gran estima pels infants.

 

El dissabte dia 13 de febrer del 2016 la Maria Antònia es va morir a l’edat de 73 anys. Va tenir una vida plena, rodejada de llibres i música, dues aficions que la van acompanyar fins els darrers dies. La gran família de l'Arc Iris sentim profundament la seva mort. De cop apareix la sensació de que en el parvulari falta algú, de que la seva anima ha deixat de bategar a prop nostre, entre nosaltres, en cada un dels matins i de les tardes de la nostra feina. La trobarem a faltar una mica més encara.

Pensem amb tu i  desitgem que descansis en pau. T’hem preparat una capseta decorada amb molts dibuixos i gomets. Te l’enviem plena de petonets d’infant, de carícies de manetes molsudes, de mirades i rialles, per tal que t’acompanyin en el teu viatge igual com ho han fet sempre.

Gràcies per la teva estima i per compartir-la amb tots nosaltres.