Aquest any, per celebrar Santa Cecília hem gaudit el doble!!!

La primera cosa ha sigut un concert i la segona una passejada per l'escola buscant diferents espectacles músicals preparats pels més grans.

foto comprimida gualba

Per disfrutar de la natura i observar, tocar i olorar la tardor, els infants de la classe de les fulles hem anat d'excursió a Gualba. Quina experiència més bonica i quins paisatges més preciosos!!! La nostra primera sortida ha anat genial. Fins i tot els follets del bosc ens han deixat un regal, PEDRES MÀGIQUES!!!

Ha sigut tota una aventura.

comprimida gualba 1

comprimida gualba 2

CAMADOCA centre de Recuperació de fauna i flora autòctona.
 
Vam visitar els animals que hi tenen i que, o bé s'estan recuperant i en un temps tornaran al seu hàbitat, o ja són irrecuperables i per tant no poden tornar a viure al seu medi.
IMG 20210604 WA0002
 
Vam veure els aquaris amb les diferents espècies de peixos tant els autòctons com els que no ho són. Vam veure tortugues, crancs, serps d'aigua, ocells, mussols i animals mamífers com l'esquirol, l'eriçó...
IMG 20210604 WA0009
 
Vam anar fins al riu on vam conèixer els crancs americans, espècie invasora. Vam tocar algun d'aquests animals, i el més important, vam prendre consciència del què vol dir tenir un animal i la importància de no moure'ls del lloc on viuen i que el respecte per la natura és molt important.
IMG 20210604 WA0008
 
Va ser una visita molt interessant i ens va agradar molt!!
 
 

La classe dels gats i la classe del les bruixes i bruixots hem fet una llarga passejada pel parc i hem pogut gaudir de la natura. Hem jugat una estona i explorat el nostre entorn.

Parc 1   

Parc 2

Parc 3   

parc 4

Parc 5   

Parc 6

Parc 7 

Parc 8

Parc 9 

Parc 10

Parc 11  

Parc 12

Parc 13 

Parc 15

 

 

Al matí vam veure els diferents animals de la granja: porquets, conills, un gall, gallines, oques (que les vam acompanyar al riu i tot!!). Després vam veure l'hort on hi havia patates, pèsols i també vam plantar enciams.

I a la tarda, després de dinar vam fer una excursió pels voltants de la casa i vam gaudir del magnífic entorn de la casa.

Un dia fantàstic i molt aprofitat. Una gran experiència!!.

la Farga14  

  la Farga25 

la Farga33

    la Farga3

la Farga2  

  la Farga6

  la Farga5

la Farga26  

  la Farga8

la Farga7  

   la Farga1

la Farga9  

la Farga12

la Farga13  

  la Farga15

la Farga19  

   la Farga20

la Farga21  

   la Farga22

la Farga24  

la Farga29

la Farga28

la Farga27

la Farga30

la Farga31  

  la Farga32