IMG 0956

Ahir, les famílies de segon van venir per acomiadar aquest curs tant ple d'emocions. Amb la Belen, vam fer una masterclass de ioga i vam acabar amb un gran somriure!. Els nenes i nenes de segon feien d'instructors i instructores de ioga!. Va estar molt divertit!.

Aquí teniu les fotos!.

Aquesta setmana han presentat els seus experiments l'Emma, que ens ha parlat de les propietats reactives del vinagre, ens ha explicat la funció de la membrana de l'ou i ha creat uns ous especials.

emma

 

Cliqueu aquí per veure el video

La Gina, per la seva banda, ens ha mostrat la força de la pressió de l'aire. 

gina

Clickeu aquí per veure el video.

 

L'Alexia, la Chloe i la Maria ens han explicat la importància de l'aire per crear bombolles i, per un altra banda, ens han mostrat un experiemnt on podíem veure la reacció de la sal (sodi) amb la gasosa.

 

alexia

 Cliqueu aquí per veure el vídeo

 

La Bruna ens ha demostrat la reacció del vinagre i el bicarbonat de sodi.

 bruna

 Cliqueu aquí per veure vídeo

 

Per últim, la Lola ens ha presentat un experiment que busca demostrar quan triga a desfer-se en aigua un bastonet de les orelles, el paper de vàter i les tovalloletes.

lola

Cliqueu aquí per veure el video!.

IMG 0417

Avui la Maca ha fet un petit experiment a l'aula que ens ha permès saber que alguns aliments que mengem estan recoberts de colorant alimentari. Ens hem quedat ben bocadats descobrint les formes que s'han creat.

Els colorants alimentaris fan que tingam més ganes de menjar determinats productes i en podem trobar de més naturals (curcuma) o de més sintètics.

IMG 0858

Ahir vam realitzar l'última sortida d'aquest curs. Sense dubte una sortida molt interessant i divertida.

Coincidint amb el centenari del naixement del poeta Joan Brossa vam realitzar l'activitat A la Recerca de la A, on vam viure de prop allò que siginfica la poesia urbana i visual.

Després, vam aprofitar per anar al Parc del Laberint, va ser molt emocionant. Vam poder veure ocells també i relaxar-nos a l'ombra dels arbres. I així vam acabar el dia de contents i contentes:

 

VIDEO PARC DEL LABERINT

 

Cliqueu aquí per veure fotos.

 

 

IMG 0824

 

Avui el Nil ens ha explicat dos experiments als nens i nenes de segon.

Us deixem el video del volcà!. Esteu molt atents i atentes!.

Cliqueu aquí per veure el vídeo: EXPERIMENT VOLCÀ!