Imprimeix

Seguim compartint lectures a l'aula de tercer. Els nens i nenes de tant en tant porten les seves lectures preferides i parlen dels seus personatges, del que més els agrada, de les raons per recomanar aquell llibre o aquell altre... Així anem agafant idees per llegir nous llibres. El Luca, l'Izaq i el Joel ja es van animar el mes passat.

luca

 

 

IMG 0625

 

IMG 0629

 

Avui el Fèlix ens ha deixat a la biblioteca d'aula alguns dels seus llibres. Ens ha fet molta il.lusió ja que el podrem llegir tots els nens i nenes de la classe!.  Per un altra banda, l'Edu també ens ha deixat un llibre de la mateixa col.lecció perquè just avui se l'ha acabat.

IMG 0789

IMG 0797

A més a més, hem pensat que d'aquí uns dies podríem portar alguns dels nostres llibres preferits i compartir a l'aula amb la resta de companys.

I continuem amb més activitats! dimarts vinent farem una visita a la Biblioteca Vilapicina i Torrellobeta i de segur que trobem noves i interessants lectures. El mateix dimarts, a la tarda, Cristina, la bibliotecaria de l'escola ens farà la lectura d'un conte pel 75è aniversari de l'Escola Arc Iris. Estem esperant que arribi el dia per gaudir tots plegats de la lectura d'un gran conte!. Us anirem informant!.