IMG 0454

La classe de tercer hem passat un matí molt entretingut entre els llibres d'una de les biblioteques del barri, la Biblioteca Vilapicina i Torrellobeta.

Allí la Marta, la bibliotecaria de la secció infantil, ha estat molt amable i ens ha explicat moltes coses com: què podem fer i què no podem fer quan anem a la biblioteca, què podem trobar a la biblioteca, com ens podem fer el carnet de biblioteca..etc. A més a més, ens ha preparat un munt de llibres interessants sobre metereologia i també sobre medi ambient. També ens ha recomanat molts llibres que no coneixiem i hem estat parlant dels llibres que ens estem llegint.

Per últim, hem aprofitat la visita per agafar alguns llibres en prèstec i així tenir-los a la biblioteca de classe, no els podíem agafar tots, així que ens han animat a que ens fem el carnet de biblioteca i així poder anar amb la família a passar bones estones de lectura. És una biblioteca molt acollidora i amb un fum de llibres, revistes, còmics, pel.lícules, música...etc. També hi ha ordinadors, allà podem fer els nostres treballs de classe o inclús imprimir.

Abans de marxar ens ha deixat consultar i mirar llibres una bona estona. Finalment, ens ha donat els passaports de lectura que els anirem fent servir al llarg de tot el curs.

 

Hem tornat molt contents a l'escola i recomanem a totes els nens i nenes que vagin més a sovint a les biblioteques per poder així descobrir noves històries, nous personatges, per investigar, per trobar informació, en definitiva, per gaudir d'una bona estona entre llibres.

Cliqueu aquí per veure fotos de la nostra visita!.