Imprimeix

El primer dia de colònies està anant molt bé, tot i el mal temps!. Hem hagut d'anul.lar la visita a l'estany perquè plovia moltíssim. Per sort hem arribat a la casa i ha parat una estoneta per poder baixar motxilles i maletes amb calma. L'entorn de la casa i les instal·lacions són molt maques. Hem pogut jugar, explorar i descobrir alguns indrets quan la pluja ens ho permitia!.

grup

Després de dinar hem començat els tallers, avui el grup blau ha estat aprenent moltes coses de les egagròpiles, una boleta feta de pèls i ossos  que produeixen les aus rapinyaires. Després, aquests ossets els hem tractat amb un producte químic per tal de blanquejar-los i, un cop secs, els hem classificat i hem reconstruit l’esquelet del micromamífer que ha servit d’aliment a aquesta au.

blau

El grup verd hem fet un taller molt emocionant sobre els hèrptils, una barreja entre rèptils i amfibis, hem aprés tot allò que tenen en comú i tot allò que tenen de diferent. Ha estat molt divertit tocar-los i observar-los de tant a prop.

VERD

Per últim, el grup lila, hem après com és d'important cuidar i preservar els ocells insectívors i han construit una caixa-niu.

 LILA

Ara encara es queda una estoneta per berenar, jugar i agafar forces per el joc de nit!.

Ja us anirem contant!.

En aquest enllaç  trobareu totes les fotos que anem pujant a la web!.