Imprimeix

El curs escolar 2014-2015 comença amb noves il·lusions i amb forces renovades, després de les vacances, que hem aprofitat per recuperar l’impuls i omplir-nos d’energia. Obrim el curs amb novetats i millores: pedagògiques, dotacions TIC, d’entorn, infraestructures i nou personal que arriba a l’escola.

Donem la benvinguda a tothom i en especial als infants i famílies que s’incorporen de nou a l’escola, així com a mestres i personal nou, sense oblidar els qui, d’una manera o altra, ens han deixat per fer nous camins, alumnes, famílies i personal del centre.

El primer dia de classe l’escola s’omple de vitalitat i alegria. Els infants, mestres i famílies tornem a donar vida als espais de l’escola. Tots tenim moltes ganes d’aprendre, de compartir, de conèixer nous companys, i sobretot d’acompanyar els infants de P3 en aquesta nova aventura que comencen a l’escola, on se sentiran estimats i cuidats, on no sols gaudiran d’un entorn meravellós, sinó també d’unes activitats motivadores i molt especialment del caliu humà que s’en desprèn.

Esperem que sigui un bon curs i que s’acompleixin totes les expectatives i tots els objectius pedagògics, educatius i personals proposats.

BON CURS, PLE D’ALEGRIA I ENERGIA!!!