El grup dels MOTIVATS vam anar a collir pinyes i branquetes al bosc gran i vam veure que hi havia molts espàrrecs. Entre tots en vam collir bastants i vam decidir que divendres fariem una truita. 

 

Ens vam organitzar per taules i vam preparar, entre tots, la recepta. Vam demanar estris i ingredients a les cuineres, que ens van explicar com ho havíem de fer perquè ens sortís bé. Després de rentar-nos les mans, vam rentar i tallar els espàrrecs a trossets petits. 

 

Quan ja els teníem tallats, els vam fregir i després vam posar la "huevina" per fer la truita. A la primera vam posar massa espàrrecs i només vam aconseguir fer un remenat. Gràcies a l’experiència de la primera truita, la segona ens va sortir millor. Vam posar menys espàrrecs i una mica més de huevina i ens va quedar més uniforme. Els espàrrecs que van sobrar, els vam fregir i els vam posar d’acompanyament.

 

La tercera va ser la bona. Vam utilitzar la mida justa de tot i va quedar preciosa. La forma la vam anar millorant mica en mica, però hem de dir que el gust era excel·lent en els tres casos. 

 

Alguns hem descobert que ens agraden els espàrrecs!

 

Aquí us deixem unes quantes imatges del procés.

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11